H&M Studio släppte drömmig klänning för SS19

IMG_2769

H&M Studio SS19

H&M släppte en kollektion med kläder för vår och sommar förra veckan. Nu är det ju ingen nyhet i sig, de släpper ju nyheter på löpande band. Det som är en nyhet , eller kanske inte, är att jag sällan brukar hänga på låset hos H&M. Jag har inget emot kläderna men det brukar bara inte bli så att jag handlar så mycket av de nya kollektionerna eller designsamarbetena. Tills nu. Jag föll som en fura för den här klänningen.

IMG_2763

Klänning med inspiration från Utah

För den här kollektionen har man hämtat inspiration från Utah och några dammar där i närheten av Coloradofloden. Du kan läsa på nätet varför det ser ut som det gör om du söker på potash och Utah. Jag gillar iallafall hur man har hämtat upp färgerna och gjort printet. Sen får vi ser hur det blir med klänningen i verkligheten. Känns som att den kan bli antingen en flipp eller flopp på mig.

IMG_2762

Jumpsuit i svart och vitt

Ett mer säkert kort kan vara den svart och vita jumpsuiten från samma kollektion. Svårigheten med jumpsuits när man köper dem på nätet är ju att man aldrig riktigt får en känsla för hur den kommer att sitta på kroppen. Den kan vara kort och träng eller lång och pösig. Spontant tror jag att den kommer att vara på tok för lång i ärmarna för mig. Jag kommer troligtvis att behöva vika upp ärmarna. Den kommer kanske också att vara lite för djupt ringad för min smak men det fixar jag ju lätt med ett linne under.

IMG_2764

Fortsättning följer…

  1. Berit skriver:

    Snyggt! Men tror inte jag passar i det. De har även byxor i denna stil. Tror jag är för kort, 1.62 cm. Eller?

      1. Berit skriver:

        Får nog prova då! Prövar aldrig sådant som min hjärna säger ”att det där kan du inte ha”. Kanske dumt att lyssna på hjärnan ibland! 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..