När man plötsligt vill ha samma

Skärmavbild 2019-03-12 kl. 15.54.16

Throwback stiltips

Kommer du ihåg den här bilden ovan som jag postade på min Instagram i julas? Den blev iallafall poppis och tipset var att kombinera olika storlekar på smycken. Se bara hur snyggt det blir med ”chunkie”-ringar ihop med smalare armband. Det är kontrasterna mellan stort och smått som gör skillnaden.

IMG_1999

”Oslo” från Design Mrs Mi

För att göra en lång historia kort. Silversmeden Marie från Design Mrs Mi som har gjort mina 40-års ringar skriver ett svar till en annan av mina följare och vips har jag snappat upp att hon redan har gjort den modellen. Resten är historia och jag har två ringar i silver. Du som var snabb kunde nog se att jag bar dem i Stockholm förra veckan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..