Mixa och matcha hur du vill

Skärmavbild 2019-03-07 kl. 13.48.41

Veckans sista spaning

Det känns som att jag har hängt mycket på Instagram den senaste tiden och det stämmer. Många av mina snabba spaningar har jag faktiskt snappat upp på Insta. Därför passar jag också på att runda av med en liten sak som jag har uppmärksammat i mitt flöde. Kanske du redan har sett samma sak men just nu är det många som matchar olika mönster. Huller om buller utan minsta ursäkt. Man bara kombinerar sådant som man tycker om.

Spana in den kanadensiska Instagrammaren Greceghanem för mer inspiration. Nu önskar jag dig en skön fredag!

  1. Häftigt och coolt man skulle våga liksom😱

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..