A-linje kjolar som inte är plisserade

S0000007847605_MF_W40_20190114155144.png

Plisserat – love it or hate it

Plisserade kjolar kan vara en vattendelare, jag vet, ändå är det så att jag ville ta upp det som plagg till A-figuren häromveckan eftersom det är väldigt modernt just nu. Men, jag hör vad ni säger och här kommer därför två plagg som också är riktigt snygga till dig med kroppsformen A men också till många andra figurtyper.

S0000007859326_MB_W40_20190121160413.png

A-linje formad kjolen

På bilden ovan ser du en härlig A-linjeformad kjol från Lindex (adlink) i den superheta rostfärgen som syns överallt just nu. Snygg så här med stövlar och tröja. Tänk längre fram i sommar till topp och sandaler. Tycker du att materialet blir för tunt? Kika på mockakjolen också från Lindex (adlink) som ger mer ”stadga”.

Just den A-linjeformade kjolen är en tacksam variant eftersom den sägs ”passa alla”. Givetvis kommer tycke och smak in i bilden. Jag har valt två material eftersom materialet gör sig lite olika beroende på de egna kurvorna. Därför kan det vara bra att prova båda när du är i butik. På så vis kan du snabbt lära dig om du känner dig mer bekväm i det ena eller det andra.

Psst! Är du trots allt intresserad av plisserat och diggar kjolen allra högst upp i inlägget så hittar du den blå plisserade kjolen hos Lindex (adlink).

  1. Jenny skriver:

    Hej Katarina, vilka skor tycker du passar bäst till nu till vår och sommar? 🌸

    1. Hej, det finns väldigt många fina skor just nu. Stilarna varierar och det känns inte som att du kan välja ”fel”. Satsa på en speaker med lite tjockare sula eller en spetsigare tå om du går mer mot finsko.

  2. Maria skriver:

    Jag är slank, x figur. Kanske något bredare nedtill. Har alltid tyckt att plisserat breddar?

  3. Tack för fina tips, plisserad är 👌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..