Håraccessoarer från Hermine Hold

Skärmavbild 2019-03-01 kl. 20.38.05

Håraccessoarer från Hermine Hold

Du har väl inte missat Isabella Löwengrips senaste affärssatsning med håraccessoarer som sidenscarves och hårklämmor? Enligt ett pressmeddelande i samband med märkeslanseringen den 20 februari menar man att håraccessoarer är en kategori av accessoarer som antingen förknippas med budgetkedjor eller lyxvaror. Jag hade inte riktigt tänk på det förut men vid närmare eftertanke så slår det mig att det inte finns så mycket ”mitt emellan” märken.

Sidensjalar och hårklämmor

Som korthårig (igen!) blir det kanske inte aktuellt med söta sidensjalar med handrullade kanter men jag tror definitivt att detta blir en perfekt present till den långhåriga dottern, systern eller väninnan. Priserna kommer att ligga mellan 300-900 kronor står det i samma pressmeddelande.

Källa: herminehold.com

 1. Tina skriver:

  Hej Katarina!
  Har du också fått missunsamma och avundsjuka kommentarer om ”samarbete” och sponsring osv, som Jannice W fått?
  Jättetråkigt i så fall!

 2. Karin skriver:

  Är detta ett samarbete?

  1. Hej Karin, nej detta är inget samarbete. Den här veckan på bloggen har jag skrivit om nyheter från olika pressmeddelanden som jag har fått. Tänkte du på något speciellt eftersom du frågar?

   När du läser en blogg och ser text i stil med ”sponsrat av…”, ”annons” eller ”i samarbete med…” då är det ett inlägg där bloggaren har fått ett arvode för att skriva texten. Märkningen ska vara tydlig så att du som läsare ska se det direkt och inte på slutet.

   Hälsar Katarina

   1. Karin skriver:

    Tack för informationen!
    Jag frågade eftersom inlägget var lite utformat som ett samarbete och för att du ofta nämner grundaren bakom märket och andra märken denna person är delaktig i.
    Hoppas att du inte tog illa upp av frågan och trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..