Hitta din kroppsform – tänk klippdocka!

IMG_1884

Klä dig efter kroppsform

Så, vad tyckte du om temat med kroppsformer förra veckan? Fick du lite koll på  vad du har för figurtyp eller gjorde jag det svårare för dig… Jag hoppas inte det! Om du tycker att det är svårt att se vad du har för kroppsform föreslår jag att du ställer dig framför spegeln i tajta träningskläder och tar en selfie. När du ser dig själv rakt framifrån som ”en klippdocka” kan du kanske lättare se din form.

 1. Hej
  Jag måste nog vara ett X, Men med korta breda ben.
  Jag känner mig bredare i sådana byxor du tipsar om, känns som bara personer med långa smala ben passar i det?

  Jag skulle gärna vilja se på stilsnacks instagram, tips på hur man på olika sätt kan styla ett och samma plagg, som ni pratade om i senaste avsnittet. Det hade varit riktigt nice att se samma skjorta på olika sätt. Hade även varit väldigt kul att se en kroppsform i ”fel” kläder och sedan i ”rätt” kläder enligt dig.

  Accessoarer är svårt tycker jag och många. Kan ni inte här också visa med bilder hur en outfit kan förändras bara genom dessa? Åh är taggad för mina förslag, haha!

  1. Åh! Vilka grymma förslag du kommer med. Jag blir också superpepp. Jag måste kolla lite vad som kan göras så det tar ng ett tag. Håll ut! Kram

 2. Tack för dina toppentips Katarina!!! Men om kroppsformen är x-form framifrån men platt som en pannkaka bak d.v.s. ingen rumpa. Hur tänker men då?
  Tacksam för svar 🙂
  Ha en fin vecka!

  1. Jag ska klura lite på det så ska vi se om jag inte kan göra ett ”platt eller putig rumpa”-inlägg som kan passa. ha en fin vecka! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..