Kroppsformen A-figur

photo-1457609171594-20fa2108dc41

A-figuren

Du känner enkelt igen A-figuren om du tänker på en kroppsform som är pyramid- eller päronformade med en nättare överdel och en kraftigare nederdel.

Shoppa just nu! Just nu hittar du många plisserade kjolar i butikerna som passar bra till en A-figur. Snyggast är att matcha kjolarna med stickat, gärna i färg och mönster vilket passar superbra till kroppsformen. Fast det är klart, man kanske tonar ner när man stylar den här kjolen från Lindex (adlink).

  1. lina skriver:

    Hej, Älskar dina tips! Jag är (tror jag ) A-figur, men får inte till det med plisserade kjolar – baken ser enorm ut. Något tips, eller ska jag helt enkelt inse att det inte passar och välja något annat ?:-)

    1. Trivs du inte i plisserat så ska du strunta i det. Punkt slut. Det är ju så med vissa plagg – man har inte kemin helt enkelt. Gå vidare är alltid mitt råd i sådana lägen.

  2. Har du tips på något annat plagg som passar bra till den här kroppsformen? Jag har provat plisserade kjolar men känner mig som en riktig tant, trots att jag bara är 39. Särskilt som de ofta är vadlånga. Det blir alldeles för damigt i mitt tycke, allra värst när det rekommenderas att matcha med platta sneakers… Håller tummen för annat, lite poppigare förslag…?! 🙂

    1. Hallå där, självklart ska jag fixa något lite poppigare till dig om du inte gillar plisserat. Ge mig lite tid så ska jag se vad jag kan skramla fram för kläder till dig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..