ANNONS

Mode som faktiskt får dig att må bra

/

IMG_8461

Bild: Lena Evertsson/Ateljé Lena

Framhäv mer av det bästa

Under alla mina år som stylist och stilexpert har jag verkligen försökt att trycka på vikten av att lyfta fram det bästa med oss själva. Det som är unikt med just dig och mig – alla har vi nämligen något som tål att lyftas fram. För att göra det använder jag mode men som alla vet så finns det massor av sätt.

Fokusera inte på storleken

Oavsett om det är din kropp eller plagget som du håller i så ska du strunta i storleken. Det allra viktigaste är att plagget sitter skönt och snyggt. Med snyggt menar jag att det har en passform där plagget följer figuren på ett sätt som är följsamt.

Tänk på helheten

Gå ”hela vägen” och sätt ihop outfiten så långt som är möjligt. Ibland ser du nämligen inte att byxorna faktiskt inte lirar med en viss typ av tröja eller vice versa om du inte provar. Det finns inte genvägar utan du behöver spendera tid i provhytten.

Låt inte perfektion stå i vägen

Kom ihåg stiltipsen, modeknepen och trendråden men glöm inte att lyssna på din egen magkänsla. Sist och slutligen är det du som ska bära plaggen och bara du vet om det kommer att bli så eller ej. En annan viktig sak! Det är okej om stilen skaver mellan varven  – allt behöver faktiskt inte vara perfekt.

Nästa vecka gör jag ett omtag på kroppsformer. Njut av helgen, glöm inte att lyssna på STILSNACK på söndag så ses vi här igen på måndag! Kram Katarina

2
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00