IMG_1385

Dagens outfit 

Här kommer en dagens outfit som inte är rykande dagsfärsk men likväl värd att prata lite extra om. Kommer du ihåg att jag har nämt ett par jeans från KappAhl? Här har du dem på bild. Inte för att vara tjatig men här har vi ett exempel på två neutrala och tidlösa basplagg tillsammans med ett trendplagg och accessoarer som statement.

IMG_1392

Hitta balansen mellan bas, trend & statement

IMG_1383

Vad är bas, trend och statement?

Sidenblusen från We Two Stockholm klassas som basplagg, samma sak med kashmirkoftan från Stenströms. Stilen och materialet är tidlös och prislappen är högre. Jeansen är trendplagget baserat på tvätten och modellen, prislappen är lägre. Skorna blir accessoar när inget annat smycke finns. Statement för sin logga och tydliga ”alla känner till”-faktor. 

 1. Unni skriver:

  Har kollat på Kappahl nu efter jeansen men alla jeans heter ju nåt. Kan du förtydliga vilka det är du har tack. Sidenblus o kofta har jag men tänkte ha boots till.

  1. Ja, du får helt enkelt fortsätta kolla och jämföra med min bild. Jag må vara korkad men jag hittar inget namn. Lycka till!

 2. Väldigt snyggt!! Men jag blir alltid lite fundersam när jag läser detta med modeplagg. För att ha en basgarderob krävs ju lite grann. Sedan om man skall ha modeplagg av alla sprter (tröjor, byxor, skor, accessoarer), då blir ju garderoben stor ändå?

  1. Intressant synpunkt men jag vet inte om jag håller med dig. Du bestämmer ju själv hur mycket du vill ha i din garderob. Ett modeplagg (ta trendjeansen som exempel) kan du ju bära till många av dina basplagg. En modeblus eller topp kan du snurra runt bland basen eller ihop med jeansen. Om du skänker vidare eller byter borde du kunna uppdatera garderoben varje år utan att den behöver växa sig allt för stor tänker jag.

 3. Helena skriver:

  Vad snyggt och klassiskt! Vilken färg på skärpet skulle du välja här? Brunt eller svart? Mönstrat, typ leopard? ❤️

  1. Jag hade nog valt ett svart lite smalare bälte som hängde ihop med tåspetsen på skon.

 4. Ulrika skriver:

  Hej! Snyggt! Vad heter modellen på jeansen?

  1. De heter inget speciellt men de finns hos KappAhl nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..