IMG_0585

Hej då håret 

Nu har jag sagt ajöss till mina Hairtalk extensionsLarsson Lange för den här gången. I lite mer än två veckor har jag burit långt hår och älskat det. Det skulle visa sig att jag verkligen uppskattade chansen att förändra mitt utseende. Till min förvåning bör  jag erkänna.  Du som har lyssnat på podden har säkert snappat upp både min skepsis och mitt motstånd. Nu är jag korthårig igen men ack så sugen på att spara till långt. 

IMG_1313

Nu känns det superkonstigt att vara korthårig…

IMG_1310

Löshåret ligger nu ock väntar på mig hos salongen Larsson Lange i Malmö. Ifall jag blir suger på det igen är det bara att komma tillbaka och limma i det på nytt.

Psst! Du som är intresserad av Hairtalk extensions ska inte missa det kommande reportaget i Tara. 

 1. Agneta skriver:

  Ja du Katarina, trodde aldrig jag skulle tycka som jag gör. Du är verkligen snygg i både långt och kort MEN, fotot ovanför i den långa frisyren utstrålar så otroligt mycket styrka och pondus samtidigt som det ger mig en bild av någon som inte behöver be om ursäkt för sig utan snarare vågar ta för sig. You go girl!
  Hälsningar från en 50+

  1. Tack för att du skriver det. Jag blir verkligen glad för din komplimang. Kram!

 2. Ulrika skriver:

  Väldigt snyggt både och vansinningt snygga glasögon på bild nr 2 👌var är de köpta?

 3. Berit skriver:

  Tycker faktiskt bättre om det korta!

 4. Susanne skriver:

  Nej, nej, du är så snygg i din korta frisyr! En drömfrisyr, önskar jag kunde ha den!

 5. Lida skriver:

  Hej! Ditt kort hår är min inspirationsbild 😘 Med ditt korta hår utstrålar du kvinnlig power. Mycket snyggt 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..