ANNONS

Vilken förändring för Tara med Hairtalk Extensions

/

IMG_0585

Hej då håret 

Nu har jag sagt ajöss till mina Hairtalk extensionsLarsson Lange för den här gången. I lite mer än två veckor har jag burit långt hår och älskat det. Det skulle visa sig att jag verkligen uppskattade chansen att förändra mitt utseende. Till min förvåning bör  jag erkänna.  Du som har lyssnat på podden har säkert snappat upp både min skepsis och mitt motstånd. Nu är jag korthårig igen men ack så sugen på att spara till långt. 

IMG_1313

Nu känns det superkonstigt att vara korthårig…

IMG_1310

Löshåret ligger nu ock väntar på mig hos salongen Larsson Lange i Malmö. Ifall jag blir suger på det igen är det bara att komma tillbaka och limma i det på nytt.

Psst! Du som är intresserad av Hairtalk extensions ska inte missa det kommande reportaget i Tara. 

18
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00