STILSNACK på röda mattan på Elle-galan

Elle decoration röda mattan 2019

Elle Decoration Swedish Design Awards 2019

Röda mattan på EDSDA 2019 var minsann inte röd, flerfärgad men mest var den grön och turkos där vi stod. Min grymma poddpartner var nominerad till Årets Inspiratör inom inredning så det var bara för oss att ”pumpsa upp oss” och dra på gala. Som om det vore något jobbigt… Nä, snacka om livets kontraster och guldkanter.

AfterlightImage

Min outfit på röda mattan

Jag hade förmånen att ha både topp och tyllkjol från norska Cathrine Hammel. Det syns inte så bra men t-shirten har en ficka med tyll runt kanten vilket gör att det blir lite mer än bara en vanlig t-tröja. Magväskan känner ni igen sen gammalt. För mig är det viktigt att visa att man inte alltid behöver komma i nya saker och eftersom väskan gjorde succé förra året tänkte jag att folk som var där sist skulle känna igen mig igen.

img_1130

Håret blev den nya snackisen

Tur för mig för att jag hade väskan så folk förstod att det var jag för oj vad det var många som bara gick förbi. Man kände helt enkelt inte igen mig i min nya långhåriga look. Och precis som det har varit på Insta de senaste dagarna så är det ju faktiskt så att håret blev den stora grejen. Vadå design- och modevecka??

Alla hjärtans dag

Tänk vad jag kan skatta mig lycklig som har en så fin vän och poddpartner som Jannice. Idag är det vändagen eller alla hjärtans dag. Man kan verkligen skatta sig lycklig om man har relationer tycker jag. Om det sedan är en eller flera vänner, husdjur, blodsband eller äktenskap spelar egentligen inte så stora roll – bara det får hjärtat att bulta lite extra så gott nog och värt att fira. Eller vad säger du? 

 1. Lotta skriver:

  Du är verkligen superläcker i ditt nya hår men efter att ha lyssnat på senaste podden så föreslår jag att du går tillbaks till din gamla frisyr. Så avundsvärt snygg frisyr och hår du hade och med tanke på lumpen …😂
  Ni är ju så härliga att lyssna på 😀 Kram

  1. Ja, jo det blir nog inte så lätt i lumpen med håret…

 2. Linda skriver:

  Hej Katarina!
  Ni var så fina båda två på Elle-galan! Har försökt fråga Jannice på sin blogg om hur hennes hår var uppsatt i nacken, men hon har inte svarat. Du var ju med så nu frågar jag dig istället 😀. Vill ha lite tips då jag inte har något långt hårsvall, men vill kunna festa till det ibland med håret 😃. Hoppas du har möjlighet att svara!
  Kram Linda

  1. Tack Linda, det stämmer att Jannice hade uppsatt hår. Frisören lockade till det, tuperade det och satte upp de korta slingorna med hårnålar. Lockarna gjorde att håret faktiskt ville ”stanna kvar” och själva tuperingen för att ge uppsättningen lite mer fyllighet. Hårnålarna var ganska många…

   1. Linda skriver:

    Tack snälla!
    Får testa detta 😀
    Ha en fin Alla hjärtans dag ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..