Skärmavbild 2019-02-08 kl. 11.19.53

Badmode i fler storlekar

Det här är tiden på året när jag brukar börja få frågor på badmodet. Det är är många som har svårt att hitta bikini i rätt storlek. För det mesta är kuporna för små. Känner du igen dig? Nåja, nu kan jag meddela att märket Hunkemöller släpper en ny kollektion med badkläder där du hittar flera olika modeller i storlekar från A till G kupa. Kollektionen visar starka färger som kombineras med jordiga toner och djurmönstrat.

Skärmavbild 2019-02-08 kl. 11.20.07

Sportigare ”Bigger cup swim” hos Hunkemöller

Nyheten hos Hunkemöller är att man introducerar sportigare modeller och bikiniöverdelar med mer stöd och bredare axelband som passar större kupor – med priser från 149 kr. Äntligen! Jag menar hur ofta har inte alla storbystade suckat längtansfullt över små snärtiga bikiniöverdelar med ”minipriser” för att få gå till hyllan med rejäla doningar som är prissatta därefter?! Du hittar badmodet i butik och online med start idag.

Källa och bilder: pressmeddelande Hunkemöller/Polhem PR.

  1. Äntligen är du tillbaka här på bloggen, har längtat efter dina härliga inlägg 🙏🏻 härligt att du känner dig varm i kläderna på Tara nu.
    Instagram i all ära men det slår inte bloggen👌 Har också fått upp ögonen för Tara, fin tidning med ett superrepotage om basgarderoben.
    Tack för tipset om Hunkemöller, finns en butik på Frölunda Torg, ska verkligen ge dem en chans.
    Önskar dig en fin vecka🌸

    1. Härligt att höra att du har hittat Tara, det gläder mig. Ja, vi får båda två ta en kik på Hunkemöller och se vad vi tycker. Stor kram till dig och ha en fin vecka du med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..