I annonssamarbete med LARSSON & LANGE

När fönen och plattången blir till fiender.

IMG_0694

En vecka med extensions

Nu har jag haft mina Hairtalk extensions i lite mer än i en vecka och du som har följt Stilsnacks framfart i Stockholm har förstått av det har varit något av en utmaning. Eftersom jag inte är uppvuxen med tutorials på Youtube och inte heller har någon ”långt hår”- vana måste jag erkänna att håret har utmanat mig. Och som om det inte var nog. Plötsligt händer det som inte fick hända – jag drog loss en stor hårtest när jag fönade håret igår. Gaah!

IMG_1138

Man får inte vara hårdhänt när man handskas med vått hår och extensions.

Larsson & Lange kom till min räddning

Alltså, jag vet inte vad jag hade gjort utan den fantastiska personalen på Larsson & Lange. När jag stod där med håret i handen skickade jag ett sms till min frisör som vips hittade en tid och fixade så att jag kunde få hjälp med att limma fast det igen. Min man han som har följt den här frisyrföljetångens upp- och nedgångar konstaterade leende:

– Du kan hantera Försvarsmaktens automatvapen men inte fön och plattång!…

Det ligger något i det eller kanske skulle man kunna säga att jag rör mig i fiendeland när det gäller fönen och plattången. Suck!

  1. lotta skriver:

    Den vita toppen du har på den översta bilden – den vill jag ha – var har du köpt den 😍🤗

    1. Hej, den har jag köpt på Zara för ”hundra år sedan”. Har inte sett någon liknande sedan dess.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..