Moderedaktören har blivit varm i kläderna

IMG_1109

En smygande comeback…

Hej bästa bloggen – det var verkligen inte igår. Här kommer nu äntligen ett livstecken från mig. Flera av er har frågat, undrat och skrivit varför i hela världen det ”aldrig” kommer några blogginlägg. Orsakerna är flera men allra mest tiden och motivationen har inte funnit där.

IMG_0944

Du har väl inte missat att det har kommit ut ett nytt nummer av Tara? Foto: Lena Evertsson

Moderedaktör på Tara

De senaste månaderna har jag lagt allt krut på att landa i min nya roll som moderedaktör på tidningen Tara. Det finns ju inte så många mode- och livsstilstidningar i Sverige och när man som jag lyckas knipa posten som moderedaktör för en av dem gäller det att kavla upp ärmarna och verkligen visa vad man går för. Det är det jag håller på med och bloggen har helt enkelt fått stryka på foten.

IMG_1081 2

Rosa är vårens färg men tydligen också höstens. Under modeveckan visade nämligen det nyetablerade svenska märket ORES en rosa kappa som tillhör den kommande höstkollektionen.

Med koll på vårens mode

Men, nu börjar jag som sagt få upp ångan och det känns som att jag har skaffat mig hyfsad koll på vad som gäller. Jag har i samband med mode- och designveckan i Stockholm hunnit träffa alla på redaktionen igen. Vårens mode är uppstyrt och klart, jag vet vad chefredaktören förväntar sig och vilka bollar jag ska springa på. Nu ser jag fram emot att få tillbaka min bloggtid och det känns verkligen skoj att träffas här igen.

Hur har du haft det sedan sist? 

 1. Kerstin skriver:

  Kul att du är tillbaka igen! Alltid roligt att läsa dina blogginlägg!

  1. Tack för att du säger det. Ja, nu hoppas jag verkligen att jag har hittat receptet så att jag får ihop allt tidsmässigt.

 2. Ulrika skriver:

  Hej! Vilken fin polotröja du har. Var hittar jag den?
  Hls Ulrika.

  1. jag har köpt min på en butik som heter Raglady by Tara och märket heter Vintage Dressing.

 3. Annika skriver:

  Åh, vad kul att läsa ett blogginlägg från dig igen. Även om det är kul med instagram och podd också. Jag om någon förstår hur du känner med motivation och tid när man fått nytt jobb. Jag har inte riktigt kommit igång med min blogg igen utan det blir mest sporadiska inlägg även om suget börjar smyga på igen. Jag måste säga att jag blir verkligen inspirerad av dig och din framfart. Du är så värd allt skoj som du får vara med om. Förstår ju att det ligger mycket jobb bakom.

  Och Tara är ju min favorit blad tidningarna så det är kul att just du är moderedaktör där. <3 Så fina reportage du gjort. Du äger!!

  Stor varm kram och fortsatt lycka till //Annika

  1. Tack snälla för att du skriver det. Jag blir så glad att höra från dig och du vet ju precis vad som ligger bakom en blogg. Berömmet du ger mig och tidningen suger jag i mig som en svamp. TACK snälla Annika. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..