ANNONS

Välj rätt skor till dina byxor

/

Matcha sko efter byxa

Nu kommer den ultimata lilla guiden för dig som undrar vilken sorts sko som passar till de olika byxmodellerna. För att hjälpa dig har jag tagit fram en liten lathund för att matcha rätt skor till boyfriend jeansen, de klassiska raka jeansen och bootcutjeansen.

b-2

Satsa på kaxigt till boyfriendjeansen

När du väljer skor till boyfriendjeansen ska du tänka attityd. Till boyfriendjeansen passar kaxiga klackar som detta paret pumps från Vagabond (adlink), extra feminina lågskor eller kraftigare stövletter. Det får gärna vara tufft, sött eller trendigt. Klumpiga klackar eller sneakers funkar också fint. På bilden ser du boyfriendjeans från La Redoute (adlink) som just nu är på 40 procents rea.

S0000007750200_F_W40_20180521145153

Kombinera klassiska blåjeans med loafers

Till raka klassiska blåjeans är det aldrig fel att matcha med klassiska knytskor i herrmodell, loafers från Flattered (adlink) eller låga ballerinas. För att lätta upp den klassiska känslan kan man addera färg för då blir det genast mer kreativt eller så väljer du den klassiska raka jeansmodellen i en tuffare tvätt som jeansen från Lindex (adlink) som just nu är på superrea!

S0000007329270_F_W40_20180704150316

Välj spetsigt till bootcut

Det passar de allra bäst med lite klack när du bär byxor som har lite extra benvidd längst ner. Här ser du ett par jeans från Lindex (adlink) och till dem kan du ha en lite spetsigare sko som den här skon från Flattered (adlink). Det spelar ingen roll om byxorna är korta eller långa.

— Inlägget innehåller adlinks – 

5
31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00