ANNONS

Tips på rätt urringning till din kroppsform

/

photo-1529903384028-929ae5dccdf1

Klä dig efter din kroppsform

Det är flera av er som har önskat inlägg med tips för att klä sig efter kroppsform. Idag tänker jag därför börja med halsringningar. Det är enkelt att prova sig fram eftersom du säkerligen har några toppar med olika urringningar hemma i lådorna. Tänk på att bära och stajla de olika topparna på samma sätt när du provar dem. Stoppar du ner den ena i byxorna gör du samma sak med alla och så vidare.

Din bästa urringning

När jag pratar om din bästa urringning så menar jag alltså den sorts skärning som balanserar din figur så att du får proportionerna som smickrar din hals, din ansiktsform och din byst. Det låter kanske svårt men med min lilla lathund till urringningar så kommer du enkelt att kunna välja urringningen som passar dig och din kroppsform! Om det sedan skulle visa sig att du absolut inte gillar urringningen som sägs passa dig bäst? Då skippar du mitt råd och tar den som du faktiskt tycker om!

V-ringat till stor byst

V-ringning är det bästa valet för dig med stor byst. V-ringat förlänger halsen och förstorar inte bysten. Du som har liten byst väljer istället en V-ringning som är lite högre i skärningen och inte fullt så djup.

Båtringat breddar

Båtringat är det bästa valet för dig som har en päronrumpa. Båtringningen kommer att bredda ditt axelparti och skapa balans mellan axlar och höft. Du som har smärta höfter väljer istället smala och höga byxor till båtringat.

Rundhalsat för liten byst

Rundhalsat är det bästa valet för dig med litet ansikte och mindre byst. Rundhalsat drar blickarna till axlar och du uppfattas som proportionerlig. Du som har ett litet ansikte med tendens till dubbelhaka ska matcha det rundhalsade med ett längre halsband.

2
47

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00