Vad händer efter stilutmaningen?

IMG_8104

Vad händer efter stilutmaningen?

Efter att ha besvarat frågorna i stilutmaningen borde du få en bättre bild av din stil som den är just nu men också en känsla av hur du vill utveckla den. Min förhoppning är att du har hittat den röda tråden när det kommer till kläderna i garderoben och kommit underfund med varför du väljer att klä dig på ett visst sätt och kanske till och med också shoppar som du gör. Jag hoppas jag att du har skapat en bild av vad du vill förändra om det nu skulle visa sig att du inte är nöjd med din stil på ett eller annat vis. Men, låt inte missnöjet ta plats som den största drivkraften i framtiden. Jag tror att det är lätt hänt att falla i missnöjesfällan. Om kläderna eller kroppen blir din ”fiende” är det så mycket svårare att hitta glädjen.

Så med det sagt, låt förändringen ta tid. Eller vad tror du själv? På vilket sätt tror du att stilutmaningen har varit eller kommer att vara till nytta för dig?

 1. Vilken härlig utmaning som liksom bara är positiv; tänk hur mkt finare jag kommer att se ut och känna mig och tänk om dessa förargliga felköp minskas/snudd på elimineras; wow! Tack för hur bra du beskriver varje del av utmaningen, mkt bra hjälp där. Inser tex att mkt av det jag bär idag är ”snygga jobb outfits”; om det inte är evigheter till tex pension… så är jag ju listig om jag finner nån smart variant på detta. Ha en fin dag, kram Helene

 2. Barbro skriver:

  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg.
  Nu har jag på gång min stilutmaning. Behöver grunna lite till. Tycker jag blivit bättre på att göra bra köp, men det är långt att gå än 🙂 Utmaning att gilla de förutsättningar jag har…. punkt.
  Har hittat ett litet svårt område, kanske du har tips.
  Tycker det är klurigt att få till kombon nere vid byxslutet där skor/ boots tar vid. Det blir aldrig så snyggt som jag kan se på andra. Vet inte vad tricket är.
  Kram och tack för allt roligt du och Jannice delar med er av 💕

  1. Tusen tack för beröm. Fundera på saken, vi kommer att ta upp stilutmaningen i ett poddavsnitt längre fram så du har god tid på dig att klura och fundera. Jag tar din fråga med mig och tar upp den i ett separat blogginlägg. Varma kramar Katarina

 3. Camilla skriver:

  Vilken bra utmaning. Jag inser att jag har hittat min stil men måste renodla den lite och undvika impulsköpen som förvirrar. Några år tillbaka älskade jag skjortor men trivs inte i dom längre så tack för ditt tips häromkvällen om att ha en långärmad vit t-shirt under kavajen. Hade liksom inte tänkt på det.. 😉

 4. Tina skriver:

  Först vill jag bara säga tack för en inspirerande blogg! Jag har börjat bygga min basgarderob och har fått otroligt många tips och råd från dig. Min största fråga har varit hur jag ska klä mig för just min kropp och har därför älskat dina inlägg kring olika kroppstyper. Skulle du kunna göra ett inlägg med tips och råd hur man ska tänka kring färger? Jag passar absolut inte i vitt, då blir jag blek, hur ska jag tänka?

  1. Tack bästa du, så kul att du hakade på. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..