ANNONS

Vad händer efter stilutmaningen?

/

IMG_8104

Vad händer efter stilutmaningen?

Efter att ha besvarat frågorna i stilutmaningen borde du få en bättre bild av din stil som den är just nu men också en känsla av hur du vill utveckla den. Min förhoppning är att du har hittat den röda tråden när det kommer till kläderna i garderoben och kommit underfund med varför du väljer att klä dig på ett visst sätt och kanske till och med också shoppar som du gör. Jag hoppas jag att du har skapat en bild av vad du vill förändra om det nu skulle visa sig att du inte är nöjd med din stil på ett eller annat vis. Men, låt inte missnöjet ta plats som den största drivkraften i framtiden. Jag tror att det är lätt hänt att falla i missnöjesfällan. Om kläderna eller kroppen blir din ”fiende” är det så mycket svårare att hitta glädjen.

Så med det sagt, låt förändringen ta tid. Eller vad tror du själv? På vilket sätt tror du att stilutmaningen har varit eller kommer att vara till nytta för dig?

7
27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00