Stilutmaningen: #7 vems garderob vill du ha?

photo-1517502166878-35c93a0072f0

Om du fick gå loss i någon annans garderob…

Vi har alla fantiserat om någon annans garderob ur vilken man gärna hade norpat ett plagg eller två. Tänk efter en smula. Den där drömgarderoben berättar faktiskt ganska mycket om vår smak.

Om vi rent hypotetiskt går igenom Amal Clooneys garderob, skulle du till exempel välja ”jobboutfitsen” eller de mer ikoniska klänningarna? Okej, nu gör du samma samma sak med din drömgarderob. Vilk aplagg norpar du och varför?

Den stora stilutmaningen

I årets sista avsnitt av podden STILSNACK gav jag en stilutmaning till min poddpartner Jannice. Det här är samma stilutmaning uppdelat i åtta separata blogginlägg.

  1. Jag gillar utmaningen. Med tiden har jag blivit relativt säker på min klädstil men resan dit var lång och att hitta sone gen inredningsstil verkar vara ännu svårare. Nu undrar jag om man kan göra motsvarande för att hitta den, ex ”om du fick gå loss i…” Bara en tanke, liksom… /Anna

    1. Hej Anna! Jag ska klura lite med Jannice så ska vi se vad vi kan hitta på. Det vore ju inte vara några konstigheter att göra samma sak med inredning tänker jag spontant.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..