Stilutmaningen: #3 vem inspirerar dig?

photo-1492707892479-7bc8d5a4ee93

Vem inspirerar dig och varför?

Tänk på de kvinnor som du strävar efter att vara som och de kläder som de hade på sig. Det här kan vara din mamma, syster, väninna, en modern kändis, stilbloggare eller någon annan inflytelserik kvinna som du kommer att tänka på.

Exempel: Om Jackie O. inspirerar dig, tänk på hennes stil och de specifika plaggen i hennes garderob. Vad sticker ut? Vad är typiskt för henne? Att verkligen uppmärksamma den som du definierar som din stilikon hjälper dig att känna igen det som du i ditt undermedvetna tycker är riktigt snygg.

Du har nu fått tre uppgifter genom stilutmaningen. Jag förslår att du tar helgen till hjälp och tittar igenom uppgifterna igen. Kom ihåg – det tar tid att ringa in sin stil men det är värt tålamodet och engagemanget. Trevlig helg! Kram Katarina

Den stora stilutmaningen

I årets sista avsnitt av podden STILSNACK gav jag en stilutmaning till min poddpartner Jannice. Det här är samma stilutmaning uppdelat i åtta separata blogginlägg.

 1. Camilla skriver:

  DU inspirerar mig! Därför gillar jag när du visar bilder på dig själv där man ser din outfit 🙂

 2. Anna skriver:

  Vilken rolig stilutmaning och vilken utmaning det är att faktiskt formulera hur man vill klä sig i ord. Ser fram emot de andra delarna!

  1. Så glad jag blir att läsa dina rader. Hoppas att det har gått bra, hojta till om du undrar över något.

 3. Roligt med utmaningar, där man får sig en liten tankeställare. Ha en skön lördag❤

  1. Tack snälla, här kommer en hälsning om än lite senare. Ha en bra vecka!

 4. Lotta skriver:

  Jag måste erkänna att du Katarina är min stilikon 🤗 Jag gillar i princip allt du har på dig. Tack för att du inspirerar mig så mycket! Kram 💖

  1. Alltså, dina ord går rakt in i hjärtat, tusen tack för att du skriver så fint och att du känner så. Jag uppskattar det verkligen. Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..