Stilutmaningen: #1 sätt ord på din stil!

photo-1485570661444-73b3f0ff9d2f

Vilka ord beskriver din stil?

Ta en stund för dig själv och reflektera över den övergripande känslan i din stil. Vilka beskrivande ord kommer du spontant  att tänka på när du tänker på dig själv, din garderob och dina kläder? Försök att komma fram till en handfull ord och skriv ner dem. De kan i sin tur hjälpa dig att känna igen ett övergripande temat eller känsla som din stil förmedlar. Härefter är det första steget gjort… Kom ihåg, det finns inget rätt eller fel!

Den stora stilutmaningen

I årets sista avsnitt av podden STILSNACK gav jag en stilutmaning till min poddpartner Jannice. Det här är samma stilutmaning uppdelat i åtta separata blogginlägg.

 

  1. Kul utmaning som jag gärna antar! Behöver lite guidning, hur skulle du beskriva din stil exempelvis? 😀

    1. Jag kanske ska dela min egen stilutmaning så jag suger lite på den karamellen lite gran, ok?! Kram!

  2. Maria skriver:

    Så spännande! Då kör vi…💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..