ANNONS

Älskade vinter – nu väntar lugna dagar

/

IMG_4823

Älskade vinter

Nu har vi styrt kosan norröver för att hitta snö och komma undan jobbet ett par dagar. Så himla mysigt! Älskar att komma ut i den vackra naturen om vintern. Finns inget mer rogivande för mig än att komma ut när det är tyst, kallt och fullt med snö. Det är något speciellt när man hör sitt eget hjärta slå, ser sina utandningar och känner hur man får frost på ögonfransarna (hihi, här tänkte jag skriva något om hur snoret fryser men kom på att det inte lät så romantiskt…).

IMG_8909

Pannlampa är ett måste. Det blir nämligen kolsvart vid 16-tiden.

6
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00