– I samarbete med Klingel –

IMG_5415 2

5D3_7328

Foto: Dino Soldin

När jag bjöd in stora influencers

Det är några dagar sedan jag bjöd med mig Jannice och drog på ”mitt” influencerevent med Klingel i Göteborg. Men så känns det faktiskt som ens eget när man är värdinna för eventet. Varför värdinna undrar kanske du? Jag har skrivit blogginlägg för Klingel det senaste året och stylat deras skandinaviska pressbilder. Nu var det dags att göra ytterligare en tvist med profiler som på ett eller annat sätt verkar på olika plattformar i sociala medier.

Skärmavbild 2018-12-05 kl. 23.42.16

Skärmavbild 2018-12-05 kl. 23.42.47

Jag bloggar också för Klingel

Klingel är ett stort europeiskt postorderföretag med huvudsäte i Tyskland. Det skandinaviska huvudsätet ligger i Göteborg och det var alltså därför Jannice och jag styrde kosan dit. Nu var det min stund att fronta influencereventet och bjuda på min känsla för plaggen.

IMG_4858

Mina scandichica favoriter

För mig har det aldrig varit några tveksamheter varför jag jobbar med Klingel. Jag gillar deras breda utbud av klädstorlekar och hur där faktiskt finns något för alla kroppsformer och åldrar. Däremot funderade vi länge på var vi skulle ha eventet. Så glad när vi lade den pusselbiten – för var annars än i en fotostudio! Vilket annat ställe kunde vara bättre för att presentera och visa mina utvalda favoritplagg ”Scandichic by Klingel”?

IMG_4717

IMG_4750

Bästa makeupartisten i ”stada”

Makeupartisten Maria Qvist var på plats och likaså fotografen Dino Soldin. Allt för att det verkligen skulle bli ett slags fashionevent à la modeplåtning med klädbyten och kamerablixtar. Sen åt vi ju mat förstås och tjejsnacket ville plötsligt aldrig ta slut. Det blev både så där intimt och härligt som jag hoppades på.

IMG_4917

IMG_4933

— I samarbete med Klingel – 

  1. Jaana skriver:

    Härliga bilder, en sån lyckad tillställning!

  2. Berit skriver:

    Ser riktigt kul ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..