— I stolt samarbete med STILSNACK och Stenströms –

IMG_6946

Överraskning från Stenströms

Döm om min förvåning men när jag kom hem från lumpen låg där ett paket och väntade på mig. Det var STILSNACKS generösa samarbetspartner Stenströms som ville överraska med en liten present. En plaggnyhet som jag fingrade på redan i somras och som jag inte riktigt kunnat släppa tanken på.

IMG_6952

IMG_6957

Älskade nattskjorta

Jag blev så glad när jag öppnade den vackra boxen. Inuti låg nämligen den älskade långa nattskjortan som jag drogs till när vi besökte showroomet. Lagom tunn i hundra procent bomull, ränder i ljusblått och vitt med en dekorativ och lätt rundad krage. Så söt! Läs mer om de olika färgerna och shoppa din nattskjorta hos Stenströms. Vilken tycker du förresten är finast?

IMG_6963

IMG_6970

Nattskjorta eller set med byxa och skjorta

Det är säkert olika från person till person men jag gillar verkligen att skjortan är så pass lång att man inte bär byxor till. Jag har sedan många år tillbaka ett pyjamasset med byxa och skjorta från ett annat lyxigt märke men jag märker hur jag allt oftare skippar byxorna. Istället har jag köpt ett par mjukisshorts som jag kompletterar med (och som inte alls matchar lika bra). Därför känns nattskjortan perfekt och helt i min smak. Tänk bara nästa gång Jannice och jag ska iväg och bo på hotell!

IMG_6972

Tack Stenströms för den fina överraskningen! Det kändes verkligen som att ni visste precis vad jag behövde efter lumpen och dessutom hade pratat ihop er med John Blund… 

— I stolt samarbete med STILSNACK och Stenströms –

  1. Hej Änterligen en härlig nattskjorta . Finns bara på dam tyvärr. Men det löser man med att gå upp en storlek. Två snygga färger Rosa till dam Ljusblå till herr. Trevlig Jul Göran Skog Ströms

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..