IMG_7784

Althin rycker in

Så var tiden mogen för mig att rycka in i ”lumpen”. Framför mig har jag två veckors grundläggande soldatutbildning för frivilliga eller GU-F som det också förkortas. Jag har redan snappat upp att inom Försvarsmaken är det förkortningar som gäller. Lite likt tonåringars sms konversationer – totalt obegripligt om man inte är insatt.

IMG_7809

Grönt är skönt

Jag har tagit bort nagellacket, packat ner ett par oömma fulglasögon och bantat ner makeupväskan till mascara, nagelsax, dubbeldusch och fetkräm… Det låter kanske som en mardröm för vissa och nog känns det som en mager skönhetsritual men det ska bli skoj. Utmanande om inte annat. Förra svängen hade vi tjejer hur kul som helst och nu är tre av oss klara för just den här omgången.

Sminkväskan lämnas hemma.

IMG_7709

Full fart framåt

Nu är det bara att snöra på sig kängorna, ta sikte på målet och bita ihop. Det är ju så svårt att veta hur man reagerar på saker och ting när man är utanför komfortzonen och ur sitt vanliga sociala sammanhang. Småsaker kan plötsligt bli stora och tröttheten kan göra att man upplever slitningar med nya människor och deras vanor. Jag hoppas iallafall att jag lyckas hålla humöret upp och huvudet kallt.

IMG_6289

Jag hör av mig på Insta så snart jag har chansen! Stor kram från Katarina

  1. Stort lycka till med din utmaning, ska bli spännande att följa 🌸
    Min helgutmaning är att fixa iordning ”penthouse” inför visning imorgon, till vintern väntar nya livsförändringar med samboskap och radhus💕

  2. Tycker det är fantastiskt att du har ett intresse sidan om ditt jobb, som skiljer sig så enormt. Har alltid tyckt du känns som så jordnära och verkligen går din egen lilla väg. Blir grymt impad!!! Allt behöver verkligen inte handla om mode och inredning. Kul med annat oxå. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..