IMG_6333

Hänt i veckan

Jag tror att jag just nu är den sämsta stilbloggaren i världen. Det liknar inte mig att vara så svag med blogginläggen men handen kräver sin vila och jag är mycket motiverad på den fronten. Den måste bara bli bättre. Jag var faktiskt på Carlanderska sjukhuset i Göteborg på Neuro Center i onsdags för att göra en fullständig kontroll på de tre stora nervbanorna som går ut i armen och handen. Väntar svaret i veckan, tydligen är två av banorna påverkade… Så ha tålamod med mig, okej?

IMG_6366

Scandinavian chic by Klingel

Efter den lite svettiga och nerviga undersökningen ((hihi, Göteborgshumor) så var det dags för plåtning. Jag är så himla glad för mitt samarbete med Klingel som kommer att rulla ut om en månad. Under hashtaggen Scandinavian chic by Klingel kommer jag att välja ut nyckelplagg som passar den moderna och modemedvetna skandinaviska kvinnan i höst. Och istället för att stå bakom kameran så var det dags för mig att stå framför istället. För mig känns det riktigt stort att fronta en serie utvalda plagg på det här viset och jag är så spänd på att få visa er längre fram.

IMG_6334

Tjejkväll hos Länsförsäkringar

Jag avslutade onsdagskvällen med en föreläsning på en stor tjejkväll hos Länsförsäkringar i Göteborg och Bohuslän. Jag blev så glatt överraskad när deras chef för hållbarhetsfrågor drog sin presentation och visade det förebyggande arbetet som görs och som riktas mot unga. Bland annat kampanjen #MissLyckad som riktar sig till unga som kämpar med perfektionshetsen. Jag är inte sponsrad utan bara genuint glad för att det finns hjälp hur man kan kommunicera med sin tonårsbarn. Hade önskat att jag visste om webbsidan MissLyckad.se tidigare.

IMG_6027

Fullsatt när Stilsnack gästade Kvänum

Torsdagen toppades med ett härlig Stilsnack event hos Kvänum i Malmö. Fullsatt till sista platsen och så himla go’ stämning från början till slut. Jag väntar fortfarande på bilder från kvällen så jag väntar helt enkelt med att skriva mer om det just nu. Istället väntar faktiskt ett dygn i Stockholm med min parhäst Jannice. Planet lyfter strax efter nio på förmiddagskvisten och jag måste sätta fart. Missa inte att hänga med oss på Insta.

Kram Katarina

LOADING..