Img 5668

Tillfälligt avbrott…

Nu ska jag inte komma dragandes med mina krämpor, det här är ju trots allt en stilblogg men jag vill ändå berätta om min inflammation i handen. Det är nämligen den  ”rackaren” som ligger till grund för att blogginläggen just nu kommer lite glesare. Jag är inte sjukskriven men har fått stränga order om att bara skriva sådant som jag måste. Bloggande, sms:ande och scrollande på mobilen ska hållas på en absolut lägsta nivå för att skona handen.

Img 4645 2 5bb1e2a66052d

Jobbhelg med antiklimax

Vill ni höra det knasiga i kråksången? Den gång helgen planerade jag för att grotta ner mig i jobb. Maken var på golfhelg med sina vänner och jag skulle äntligen kunna köra non stop jobb på mina egna tider. Det vill säga ta sovmorgon, köra igång efter lunch och verkligen växla upp på kvällskvisten. Mitt flow startar vanligtvis vid 17-tiden och hålla sig fram till midnatt ungefär. Det är ju helt fel tider om man är gift med en kontorskille som börjar galet tidigt och rundar av kvällen framåt sju. Så du kan ana lyckan att kunna ge järnet vid tangenterna på ”prime time” en hel helg. Tji fick jag. Doktorns order var vila.

Img 4675

Vad händer med handen?

Handen sitter där den sitter. Den gör ont eftersom där pågår en inflammation just nu. Jag har fick en spruta tidigare i somras och jag har precis avslutat en kortisonkur. Snart ska jag rycka in i ”lumpen” och då vill jag vara okej i handen så ha lite tålamod om blogginläggen är lite glesare den närmast tiden, ok? Jag jobbar på att hitta en bra balans mellan Instagram och blogg. Stor kram så länge!

LOADING..