Img 4499

Stickat i podden på söndag

I kommande avsnitt av STILSNACK pratar vi om stickat. Jag ger mina bästa tips på hur du stylar dina stickade plagg. Jannice pratar om att hur vi ”drar på sockor på hemmet” nu när det är svalare. Därför måste jag fråga dig som läser – är du känslig för stickade plagg? Tycker du att det kliar på kroppen? Jag och Jannice är verkligen olika – jag inte alls reagerar på stickat medan hon är superkänslig.

Img 4507

Stickade favoriter

Det är inte så konstigt att jag har många stickade favoriter eftersom jag, som sagt, inte är känslig för stickat överhuvudtaget. Egentligen skulle jag kunna erkänna att mina stickade tröjor i kashmir är så kallade ”året runt”-tröjor. Jag stuvar inte undan dem bara för att det blir sommar. Polotröjan gillar jag mest eftersom jag gillar när det går upp i halsen. Visste du förresten att ju högre tröjan går upp i halsen desto större byst ser du ut att ha? En V-ringad ger illusionen av en mindre byst. Lyssna på söndag så får du dessutom några fler bra tips!

  1. Jo, jag VISSTE ju (tyvärr)det där om polo som förstorar bysten 😥….
    Har stor byst o gillar polo men köper V-ringat o matchar med scarf/sjal…. Halvpolo är mycket sällan jag hittar (eller s k turtleneck) ….
    Vad kan jag annars ha ”these chilly days”?
    Tack för en älskad blogg❣️❣️❣️

    1. Som du vet så jobbar jag ju med Klingel så kanske jag är lite partisk men helt ärligt så har de ju massvis med stickade tröjor i olika utföranden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..