STILSNACK avsnitt 52

I dagens avsnitt av STILSNACK pratar vi om hösten och nystarten som kommer med den. Vi lämnar semestern och laddar för en ny säsong. Jannice berättar hur du kan få full koll och maxa energin både hemma och på jobbet. Själv pratar jag om den knepiga säsongsövergången.

En period av svala morgnar och varma timmar runt lunch väntar oss nu. Klädmässigt kan det innebära ett par utmaningar hur man ska klä sig. Mina bästa tips är att satsa på naturmaterial och klä sig lager-på-lager. Men i podden pratar jag också om kläderna man ska skippa och hur man ändå behåller sommarkänslan med hjälp av accessoarer.

Hoppas du gillar det! Kram Katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..