Bloggen och hemsidan på ett och samma ställe

sitter leende och tittar snett in i kameran

Välkommen till min stilblogg och hemsida!

Bloggen

Tack alla ni som har kommit med feedback på den nya hemsidan katarinaalthin.se och bloggen med samma namn. Det pågår fortfarande många små justeringar i kulisserna och era synpunkter har varit värdefulla pusselbitar i det stora pusslet som en helt ny sida faktiskt innebär.

Hemsidan

Det är en handfull som har påpekat att den nya bloggen är mer svårläst än den förra på MåBra. Man menar att det är mycket klickande och scrollade. De olika blogginläggen följer inte varandra utan man måste klicka in på respektive inlägg för att läsa. Allt detta stämmer.

Men det finns en stor skillnad som jag skulle vilja berätta om. Det här är en kombinerad hemsida och blogg. Det betyder att alla möjliga personer och företag landar här. Detta är mitt fönster för den som vill anlita mig som föreläsare på en kick-off eller kundkväll. Hit kommer också privatpersoner som vill anlita mig som personal shopper eller få en stilanalys. Och precis som en bloggläsare tittar in så kikar tidningsredaktörer in för att snappa upp intressanta vinklar på mode och stil.

Allt på ett ställe

Jag vill inte inte ha en hemsida på ett ställe med en separat blogg på ett annat ställe. Jag vill att man snabbt ska kunna få en överblick och enkelt komma i kontakt med mig. För mig är det viktigt att man ser att jag förutom stilbloggen har en podd, en Instagram och en Facebook-sida. Jag vill ha allt på ett och samma ställe så att det känns levande och aktuellt.

förklarande ritning på bloggen och hemsidans upplägg

Läser du bloggen från din mobil kommer de tidigare blogginläggen under varandra istället för vid sidan om som de gör när du läser från datorn.

Du som läser på bloggen på en dator kan se bloggen såhär: Du landar på dagens blogginlägg. Det är stort och tydligt. Det innehåller också några länkar till tidigare inlägg som berör ämnet. Nedanför hittar du de tre senaste inläggen. Med andra ord kan du snabbt få en överblick tidigare dagar. Klickar du in på ett äldre inlägg hittar du länkar som är kopplade samman med just den dagens ämne.

Jag hoppas att du som bloggläsare känner att du fortfarande hittar matnyttig och relevant information för dig när det kommer till ämnen som stil, mode och trender. Framförallt hoppas jag att du känner att det är ett inspirerande ställe att vara på, kommentera och följa. Semestern stundar och jag kommer att skriva blogginlägg varannan dag. Vad tror du om det?

  1. Det är som ett Kinderägg, tre överraskningar i en sida, blogg, instagram och Facebook ihop med choklad (länkar till tidigare inlägg), fint typsnitt och en stilrenare blogg.
    Tack för engangemanget du lägger ner på bloggen, underbart att följa, har följt i 5-6 år nu så jag hänger i ett par år till🙏🏻

  2. Det har tagit mig ett tag att få kläm på hur sidan fungerar, men nu när jag knäckt koden är jag med dig i tanken och gillar´t 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..