Hår 2018: Sommarens frisyr som syns överallt!

Tjej med jeansskjorta har med hår som går ner till axlarna

Sommarens hetaste frisyr måste ju vara den långa boben. Bild: Pinterest.com

Hår överallt!

Jag ser hår och en viss frisyr överallt just nu – mina flöden i sociala medier verkar nämligen ha fullt fokus på hår just nu. Stannar jag upp och tittar jag nämnare så är det den långa boben, med hår som precis når ner till axlarna som verkar vara mest poppis just nu. Jag får 90-tals vibbar direkt när jag ser de vågiga och lite busiga längderna.

Frisyr som går att ändra

Det är inte så konstigt att frisyren har blivit så poppis. Den är ju enkel att förändra och det det gör inte så mycket om du inte klipper håret var sjätte vecka. Ta en snabbtitt på bilderna så ser du vad jag menar med förändring. Vilken av de tre är din favorit – överst, mitten eller nederst?

Tjej med tröja och busigt hår ner till axlarna

Tjej i vågigt axellångt hår

 

Läs mer: Inspiration till kvinnor som gillar sitt gråa hår. 

LOADING..