Semester? Så proffspackar du inför resan!

Sommar och snart semester innebär en viss utmaning att packa semesterkläderna. I gårdagens avsnitt av STILSNACK pratade vi om semesterpackningen. Helst vill du packa lätt, snyggt och smart för att slippa kämpa med en otymplig packning och onödigt många kläder som ändå känns fel. Här är tre smarta knep för dig som ska packa inför semestern:

Tänk basgarderob! Skapa en minibasgarderob med basplagg och fyllning, accessoarer och skor. Läs mer om basplagg i inlägget Kom igång med basgarderoben. Fyllnings-plaggen är plaggen som sätter stilen på semesterresan. Tänk en läcker blommig kimono eller färgstark tunika som passar extra bra på semesterorten.

Färgschema! Satsa på några få men snygga färger och bygg din semestergarderob kring dem. Men kom ihåg att packa ner några neutrala färger som matchar det mesta. Läs mer om färger i inlägget Tips på snygga färger som passar ihop!

Accessoarer och skor under lupp! Lägg ut samtliga accessoarer och skor för att få en överblick. Syna noga, är det för vågat eller för blekt? Läs mer i inlägget Accessoarer som syns. Ta bort och lägg till. Fundera över kommande aktiviteter och försök att skapa en tydligare bild över vad du verkligen behöver. Kom ihåg att fötter svullnar så packa inte med skor som är för trånga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..