Shopping: snyggaste prickiga trendplaggen!

Har du noterat vårens stora mönstertrend är prickigt? Antagligen inte! Just nu är det fullt med prickiga plagg i butikerna. Så här kommer lite tips till dig som vill pricka in trenden (sorry, kunde inte låta bli vitsigheten):

Klänning Svart

Klassiskt cool! Klänning från Lindex för 399 kr. Perfekt klänning både för de kallare vårmånaderna och den varma sommaren. Jag har den med i kommande modereportage för Året Runt.

Föredrar du en omlottklänning? Kika på klänningen från New Look för 349 kr.

Partytopp! Toppen från Gina Tricot för 249 kr. Modelejonen må bära den med ”bara” behå. Ett mer modest sätt är med svart linne. Snygg till svarta byxor. Och du, det här är inte en topp för bara för unga tjejer.

Föredrar du svart botten? Då ska du inte missa toppen från Sant Tropez under 500-lappen den också!

Större storlek! Blus från Castaluna för 279 kr. Jag får många frågor om mönster på stora storlekar. Det råder inga tveksamheter – det ÄR snyggt! Satsa på mörk botten om du vill ta det säkra före det osäkra.

Söker du en klänning i större storlek? Klänningen från Dorothy Perkins Curve går upp till storlek 56.

Pricksäkert! Kjol från Marimekko för 2150 kr. Alltså, just nu har Marimekko så galet fina mönster. Jag kanske slirar lite på prickarna men titta bara på  den här tunikan eller den här klänningen!

Dramatiskt! Prickig byxa från Missguided för 349 kr. Får du på dig ett par smala prickiga byxor i cigarettmodell blir stilen genast en smula dramatisk. Testa med svarta pumps och rött läppstift till och looken är komplett.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. 

Senaste inläggen i kategorin shopping: 

Snyggaste byxorna till jobb, fritid och fest!

Så bygger du den ljusa basgarderoben!

  1. Berit skriver:

    Blir alltid lika osäker när det kommer till längre klänningar. Är1,62, vad tror du? Är den för lång för mig eller inte? Vill inte ha en klänning och fötter (inga ben)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..