Jag ska prova Irsa Organics

Jag är en riktig ”hudtorris” och speciellt vintertid. Jag måste alltid smörja händer, armbågar och läppar. Under årens lopp har jag hittat några riktigt pärlor men jag är alltid nyfiken på att prova nya produkter, som nu.

Den här månaden tänkte jag prova Irsa Organics. Ett nytt svenskt märke som jag kom i kontakt med i höstas på pressdagarna i Stockholm. Känner du till det? Själv hade jag inte en susning men det är i och för sig ett ganska nytt så kallat ”salongsmärke”. Jag fick med mig de här två grejorna och tänker att nu är det dags.

Jag har bara hunnit snurra upp locket på den lilla burken med Magic Allround Balm och kan konstatera att den doftar nötigt. Inte så konstigt kanske när det bland annat är kallpressad macadamia nötolja inuti.

Vanligtvis föredrar jag att stoppa nötterna i munnen och känna smaken (just macadamia är min favorit) snarare än att känna lukten av dem på min hud men jag ska ge den en chans.

Pumpflaskan innehåller en är en Body vitamin rich lotion. Jag har än så länge bara provat den på handen. Blev först lite förvånad över den gula färgen men det var inget som störde. Konsistensen är krämig och doften känns riktigt fräsch.

Jag kan ju tillägga så här efter en stund efter applicering att den gula färgen inte var så tokig. Min hand fick genast lite lyster och ser inte så där blekvit ut längre. Bra känsla!

Emellanåt så råkar det bli så att jag har fler produkter att testa än jag hinner med. Skulle du vara intresserad av att kliva in i mitt ställe? Jag tänker att du skriver ett första intryck, likt det jag har gjort idag, sedan provar du produkten och därefter skriver du en recension här på min blogg. Kan det vara något för bloggen, eller vad tror du?

  1. Åh hurra det vore drömmen att få recensera lite nyheter i skönhetshyllan 🙂 Klart du ska ta med det i bloggen då det alltid är kul att läsa om nya produkter och få rättvisa recensioner av dem.

  2. Ååå, det skulle jag gärna vilja göra! Jag fyller 40 i år och jag heter också Katarina, det skulle väl vara passande 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..