Ny stilbok: Öga för kropp & stil

Alltså, vilken ära att hamna på omslaget av någon annans bok och dessutom bli hyllad som stilexpert på flera ställen i texten! Jag trodde att jag skulle spricka av stolthet när jag fick ett sprillans nytt och färskt exemplar av Anki Palms bok ”Öga för kropp & stil”.

Du som läser bloggen vet ju redan vem Anki är, hon brukar ju kommentera här emellanåt och är optiker till vardags. Jag är extra nyfiken på sidorna om glasögon och hur man väljer bågar så det blir min läsning till helgen. Annars så ska jag bara bläddra sporadiskt och njuta av berömmet som jag får bland sidorna. Hihi…

Och till författaren: Varmt tack Anki för att du skriver så fint om mig!

  1. Tack, Hilde! Ja, visst är hon värd allt beröm.

  2. Vad kul! Den måste jag kolla in.

  3. Vad kul för er båda ❤️

    1. Ja, så är det verkligen. 🙂

  4. Vet du Katarina, jag får tårar i ögonen. Vårt samarbete har varit så fruktbart. Det är verkligen även en ära för mig att du är med. Boken handlar om: Öga-om ögon, syn och glasögon. Kropp-om kroppsacceptans, självbejakande och harmoni, Stil-om färg, form och många bra tips från Katarina och mig:-)
    Pitchen för boken är: Med hjälp av Anki Palms självbejakande guide Öga för kropp & stil kommer du ut ur garderoben som den du är och vill vara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..