Klädmärket visar plaggen i olika storlekar

New York baserade Ekineyo Basics visar hur klädesplaggen ser ut på olika storlekar och hyllas i media. Skärmbild från företagets Instagram.

New York baserade Ekineyo Basics visar hur klädesplaggen ser ut på olika storlekar och hyllas i media. Skärmbild från företagets Instagram.

Det händer alltid saker i modevärlden. Snackisen just nu är klädmärket Ekineyo Basics som visar plagg i olika storlekar i sin webbshop och nu hyllas stort. Äntligen! Jag håller tummarna för att fler butiker följer efter snart.

Och tänk om det här med storlekarna bara är en början? Tänk om butikerna också ville visa hur kläderna sitter på olika kroppsformer! Visst vore det väl fantastiskt om butikerna också visade hur exempelvis ett par byxorna satt på höfter med en ”liten”, ”mellan” och ”stor” kurvighet?

Mer intressant läsning:

Ändras min kroppsform om jag går upp i vikt?

Hitta din kroppsform med hjälp av ”skavankerna”!

  1. Mahlin skriver:

    Wow, att det ska komma först 2016 är väl den enda plumpen. Riktigt bra idé som jag också hoppas på att fler hakar på! Kram

  2. Annika skriver:

    Hahaha…detta har jag också bloggat om idag. 🙂 Helt suveränt tycker jag. Både med mörka modeller och att de visar hur de ser ut i större storlekar. Dagens applåd!! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..