Extra motstånd med byxorna bak och fram

Mitt svettiga träningsfejs i närbild. Hade jag tagit helfigur hade ni sett att jag hade byxorna bak och fram.

Mitt svettiga träningsfejs i närbild. Hade jag tagit helfigur hade ni sett att jag hade byxorna bak och fram.

Jag ligger i med träningen och försöker verkligen pusha mig själv inför Tjejmilen med MåBra. Tuffast är att springa de där kortare, lite snabbare rundorna. Jag är helt spyfärdig när jag kommer hem. Jag fattar verkligen inte hur svårt det ska vara!

Häromdagen kändes det extra tungt. Träningstightsen spände som f…n över magen och det kändes som att jag hade bly i benen. När jag kom hem såg jag hade haft mina superbraiga, extremt tajta kompressionstights bak och fram. Det förklarade ju såklart varför de var så lågt skurna där bak och kanske också varför det var svårt att röra på påkarna…

 

  1. Mahlin skriver:

    Vilken syn 😉 Gäller att kolla ordentligt i fortsättningen! Kram

  2. Eller hur? Jag fattar fortfarande inte hur det kom sig att jag inte märkte det innan jag stack ut… Nåja.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..