Armband för extra power

smycket

Det fina armbandet som ger extra kraft.

Hej Katarina.

Jag är en trogen läsare till din blogg. För ganska längesedan visade du ett läderarmband med pärlor eller stenar som du fått av en vän inför en tävling. Skulle så gärna vilja veta vilket märke det var. Jag tyckte det var så snyggt och i maj ska jag springa Göteborgsvarvet så jag få lite magiska krafter 🙂 Tack för en fin blogg.

Med vänlig hälsning, Ulrika

Ulrika, vilket minne du har! Jag fick armbandet av Pernilla innan jag skulle göra den långa cyklingen till Paris i kampen mot barncancer 2014, läs inlägget Styrkestenar som ska ge extra skjuts till Paris. Märket är amerikanskt och heter Energy Muse men du hittar svenska butiker på nätet som har armbanden om du söker.

Är superimponerad av dig som antar en så stor motionsutmaning. Stort lycka till och hoppas att du hittar armbandet för dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..