Inspireras av en klassiskt ledig vårstil

dagens outfit

En ledig jobblook för dig som gillar vita sneakers och trenchcoats.

Här kommer en snygg look för dig som vill möta våren 2015 med stil. Jag möter många kvinnor som vill ha en klassisk men ändå ledig look. Klädkombinationen ovan är en sådan för mig, eller vad säger du?

Länkar: skjorta, jeans, trenchcoat och sneakers

  1. Det är Lotta – mitt i prick. Kanske inte trenchcoaten, men resten, så enkelt! 🙂

  2. Snyggt! Jag ska på 30-års studentåterträff i maj på Strampen i Vasa. Kan du ge tips hur man ska klä sig. Man vill ju varken vara under- eller överklädd. Men avslappnat, ledigt, personligt men snyggt. Hade tänkt nåt liknande som ovan fast mörkblå ”seglar” kavaj med tvärrandig t-shirt. Tack för mycket informativ och bra blogg 🙂 //Camilla

  3. Mahlin skriver:

    Inspirerande look!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..