Höstmode, modereportage och läsarmodeller

höstens mode

Här får du en glimt av vad som komma skall i höst när höstmodet 2016 visades hos Mildh press i Stockholm tidigare i veckan.

Ni kommer att älska höstmodet! Japp. Ni läste rätt, knappt har våren och vårmodet kommit ut i butikerna och hon snackar redan höst tänker ni säkert. Grejen är den att jag har varit i Stockholm och spanat in höstnyheterna för kommande modereportage.

Snart kommer jag att göra en efterlysning till en ”Gör om mig” och då söker jag dig som läser tidningen MåBra och är sugen på att vara med just i det modereportaget. Det blir höstmode med en ”back to work”-känsla.

Det där med modejobb är ju lite i otakt. När det är vår så stajlar jag höst och vice versa, alltid minst ett halvår i förväg. Lite snurrigt ibland som när någon frågar mig vad som är trendigt just nu och det nästan känns lite passé eftersom jag redan har lyft blicken mot kommande trender.

Men hörni, håll utkik efter min modell-efterlysning som kommer snart. Kanske du och en väninna känner er sugna på lite modellande?

  1. Mahlin skriver:

    Hoppas datumet står med redan från början så man vet om man är tillgänglig dagen till ära 🙂

  2. Hilde skriver:

    Lucky you. Kanskje vi kunne få noen små hint.
    Klem

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..