Ser du skillnaden på billigt och dyrt?

billigt och dyrt

Ser du skillnaden på spara och slösa?

En stil men två helt olika plånböcker – ser du skillnaden på billigt och dyrt? Om en stund lägger jag in länkarna till respektive outfit.

 1. Går ju inte att se skillnad även om det säkert går om man fingranskar.
  Den gula färgen på klänningen är helt underbar, undrar om man ska våga sig på något sådant. Har aldrig haft gult eftersom jag fått för mig att det är en svår färg som jag nog inte kan ha…men åh, vad fint det ser ut på foto!

 2. Mahlin skriver:

  Oj vad svårt och se skillnad!

 3. Claire skriver:

  Håller med Hilde, många gånger kan en billigare outfit se lika bra eller t o m bättre ut på bild medan det är helt självklart i verkligheten… Det är väl det som gör det så svårt i praktiken, förutom då att olika modeller sitter olika på folk vilket också påverkar helhetsintrycket.

  1. Visst är det så, helt rätt av både dig och Hilde. Det syns ju när man synar sömmarna men det är skoj att se hur mycket olika plagg ändå kan likna varandra. 🙂

 4. Hilde skriver:

  Du milde himmel, nå var der mulig å kommentere her. Det må være ensomt å være blogger nå kommentarene uteblir. Men vi er her.
  Umulig å se kvaltetsforskjell på bilde,, i virkeligheten derimot.
  Ha en fin dag. Klem fra Oslo

  1. Ja, jag tror att det har blivit lite skillnad mot tidigare med kommentarerna. Nu håller vi tummarna för att det håller i sig. Du anar inte hur ensamt det kan kännas men nu känns det ju så mycket bättre. Ha det supergott du med! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..