TIPS: Så hittar du stilen steg för steg

stil

Mina tre bästa tips för hur du lyckas med din personliga stil. Foto: Pixabay

En personlig stil är inte alls så svårt att skapa som man kanske kan tro. Du behöver bara ta kontroll över din garderob och dina tankar. Här är mina 3 steg för hur du lyckas:

Sluta snacka och ta itu med renset! Ibland måste man bara börja någonstans. Istället för att göra det till ett ”rensa i röran”-projekt som du inte kan hantera kan du börja sortera ut i samband med tvätt. Ta som rutin att alltid snygga till, stapla om och värdera plagg som hänger eller ligger i närheten av det nytvättade som du stoppar in i garderoben.

Vaddå vikten?! Livet är här och nu och du är värd att se bra ut trots att du inte har din drömkropp eller dras med oönskade extra kilon. Ibland behöver du faktiskt unna dig lite snygga plagg just nu och inte senare. Det finns ingen anledning att du inte kan vara ditt stiligaste jag varje dag. Satsa på de där plaggen som får dig att må bra.

Strunta i andra! En personlig stil är bara din och ingen annans. Ängslas inte så mycket åt vad andra ska tycka om dina kläder och accessoarer. Gillar du det så är det bara att ”tuta och  köra”. Känns det konstigt? Börja blygsamt och specialisera dig på ett visst plagg eller detalj som du gillar. Skor, smycken och sjalar är en bra start men likaså kjolar eller kappor.

  1. Mahlin skriver:

    Mycket bra råd! Det första rådet behöver jag ta itu med, men just nu prioriterar jag skolan och träningen före det. Att städa och fixa ordning måste jag göra vid varje tvätt. Hopplös på att hålla ordning i min garderob.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..