Lite om det tekniska…

bloggare

Jag vet att det är svårt att kommentera just nu men jag hoppas det löser sig snart.

Vänner! Jag är verkligen ledsen för att så många av er upplever att det är så svårt att kommentera. Jag har fått flera mejl från några av er. Själv tycker jag att det känns supertråkigt när det ekar tomt här inne. Som bloggare ”tänder jag ju inte till” om vi säger så.

Jag fortsätter som vanligt för jag vet att ni läser, det visar siffrorna iallafall. Jag ska skicka in era synpunkter till de som jobbar med det tekniska så håller vi tummarna för att det blir lite smidigare framöver.

Om ni vill kommentera klicka in på inlägget det vill säga, klicka först på rubriken och sedan på kommentera. Det går liksom inte bara om man trycker direkt på kommentera utan att först klicka in på inlägget. Och ibland, när man är inne på inlägget så måste man också trycka två gånger på kommentera har jag märkt.

Jag saknar er och era kloka och alltid lika glada tillrop! Kram Katarina

  1. Såja, nu kom jag rätt! Jag har bara tryckt på kommentera förut och det borde ju egentligen räcka. Men då händer ingenting. Men det funkar ju att klicka ”in sig” på inlägget först och sedan kommentera.

  2. Mahlin skriver:

    Jag har haft väldiga problem och saknat kommunikationen med dig. Från datorn har jag provat ett par olika webbläsare utan att lyckas. Idag när jag surfar från mobilen verkar det funka ypperligt!?!?

    1. Visst är det konstigt?! Teknik alltså, ibland blir man inte klok på det. För mig kan det vara väldigt enkelt, andra gånger knepigt som tusan. Nu håller vi tummarna att det är lättare. Jag har också saknat våra snack men det känns verkligen som du har tappert försökt. Har uppskattat det! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..