Looken som inspireras av engelsk landsbygd

stilinspiration

Dagens stilinspiration är en tvist på en engelsk lite lantlig look, eller vad säger du?

Här kommer stilinspiration på en outfit som känns tidlös, klassisk och lite engelskt lantlig. Lite sådär ”countryside” ni vet. Som du märker så försöker jag alltid att hitta lite olika stilinriktningar, färger och plagg för att inspirera så många smaker som möjligt.

Vad tycker ni om dagens outfit?

Länkar: blus Ellos, kjol Marc O’Polo, halsband Syster P och bälte KappAhl

 1. Julia skriver:

  ÄLSKAR det! Mer sådan stil 🙂

  Och på tal om stil, jag behöver inhandla ett par bekväma vårskor, som är svarta, stiliga men framförallt bekväma. Pga plattfot och problem med skoskav är det inte det enklaste och jag har börjat titta på sneakers (vilket jag inte är överförtjust i) (ballerina/loafers har jag redan), har du något tips på skor? Har insett att sneakers kan vara det enda alternativet, men då ska de vara svarta och i skinn!

  Tack för en fantastisk blogg!

  Mvh
  Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..