Lyckat frukostshopping för de morgonpigga

event

Det uppdukade frukostbordet med croissanter, jordgubbar och lyxiga frukter.

Vilken kanonstart och så lyckat det blev med den öppna föreläsningen på Gillblads igår! Ett 60-tal morgonpigga tjejer, kvinnor och damer hängde på låset när butiken slog upp portarna. Så roligt att mingla, mötas, snacka stil och shoppa!

event

I full gång med föreläsningen.

Jag fick flera komplimanger för min fina hållning. Jo, jo minsann, tänkte jag. Vad många inte visste var att jag vaknade med en mördande nackspärr i onsdags. Du vet, av den grymma sorten. Kunde varken arken vrida huvudet upp eller ner, till höger eller vänster.

Det var faktiskt så illa att jag tvingades ställa in en grej på eftermiddagen. En liten reklamfilminspelning. Hur tråkigt är inte det? Reklamfilmen är förresten tänkt till ett annat kommande event som jag lovar att berätta om snart.

Tack och lov är det sällan som jag behöver ställa in saker. Dagens grej hade jag till exempel heller inte velat missa. Senare idag ska jag gästa Sveriges radio i Malmö. Jag ska sitta med i P4:s studio kl. 11.30-13 tillsammans med en annan hemlig gäst.

Slog mig precis att jag kanske också är hemlig… Nåja, ratta in P4 Malmöhus om du vill lyssna snacket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..