Öppen stilföreläsning med frukost i Göteborg

öppen föreläsning

Kollar bästa platsen inför morgondagens öppna stilföreläsning hos Gillblads i Göteborg.

Några av er har sagt att jag ska hojta till om jag har några öppna föreläsningar om stil. Nu är det dags, imorgon på Gillblads i Göteborg pratar jag stil för den som vill lyssna, kl. 08-10. Alla är välkomna!

Perfekt för dig som är sugen på frukost eftersom det står uppdukat för den som vill få en god start. Själv bjuder jag på mina bästa stiltips när det gäller byxor och klänningar. Mitt anförande börjar kl. 08.30 och jag pratar i ca 30 minuter.

Evenemanget kostar inget och alla är välkomna att titta förbi. Just nu är förberedelserna i full gång och jag hoppas innerligt att vi ses imorgon!

  1. Claire skriver:

    Hade gärna kommit om jag varit i närheten :). Tycker det är fascinerande att du alltid lyckas se både pigg, stilig och tjusig ut på samma gång! Blir säkert ett uppskattat evenemang!

    1. Hallå där, sorry för att jag svarar så sent. Jag hade helt missat din kommentar. Allt blev superlycket och tack snälla för din komplimang!! Hoppas jag kan ha något i krokarna av dig snart. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..