MåBra-kvällarnas alla snygga klänningar

MåBra-kväll

Vinnarklänningen är en dyrgrip från märket Diane von Furstenberg. Den här fick jag helst klart mest komplimanger för.

Inför årets MåBra-kvällar hade jag bestämt mig för klänningstema. Jag köpte två nya klänningar och återanvände två gamla klänningar som jag hade i garderoben.

MåBra-kvällarna

Sitter och pustar ut efter mitt framträdande i Uppsala med skorna och en cola i handen.

Kände mig jättefin alla fyra kvällarna men klänningen som jag fick allra mest beröm för var DvF-klänningen som jag bar i Uppsala. Det var otroligt hur många komplimanger jag fick på den. Den mest gillade klänningen på bild blev den korallröda från Oui som jag hade i Helsingborg.

MåBra-kvällar 2016

Den korallröda från Oui fick flest likes. Selfie backstage på Helsingborgs stadsteater inför premiären av vårens MåBra-kvällar.

De gamla klänningarna då? Vinnaren där blev den rosa Växjö-klänningen men det var inte alls lika så många som kom fram och tyckte till som i Uppsala och Helsingborg.

måBra-kväll växjö

Den rosa klänningen är från Maria Westerlind och jag har haft den i garderoben ett par år. Här sitter vi i sminket innan MåBra-kvällen i Växjö. Bilden lånad av eventvaxjo.se

föreläsning-måbra-kväll

I Umeå fick jag mest beröm för skorna, inte för klänningen. Däremot tyckte de övriga i MåBra-gänget att Umeå-klänningen var den bästa klänningen av dem alla.

MåBra-event

Umeå-klänningen är från märket Coast och egentligen hade jag väl behövt lite solbränna. Kanske därför skorna fick flest komplimanger? Du hittar dem på Mango just nu.

MåBra-kväll

Så, vad har vi lärt oss om det här? Nya vackra klänningar ger alltid många komplimanger men man behöver faktiskt inte alltid köpa nytt. Hoppas att ni njuter av söndagen. Kram Katarina

Tidningen MåBra event

Chefredaktören ska ta en selfie men vi dyker upp i bild. Backstage på MåBra-kvällen i Uppsala.

  1. Mahlin skriver:

    Modellen på den korallröda är ju helt fantastisk! Och de blå skorna blev jag kär i, eller ja, färgen i alla fall!

    Men visst är det kul hur något som hängt med ett tag och ”väntat på sitt tillfälle” kan bli så uppskattat och kännas så rätt! Snygg var du i alla modellerna i vilket fall! Kram

  2. Claire skriver:

    Hej Katarina, alla klänningarna klär dig fantastiskt och du ser jättetjusig och stilig ut!! Mina favoriter är nog också de två första med lätt övervikt för den korallröda (det är möjligen intrycket av ”kjol och blus” som tar ner DvF-klänningen en aning för min del). Men apropå komplimanger för klänning, haha… kommer ihåg att jag hade en som ung ”fattig student” som jag gillade skarpt och mina kompisar också, och flera lånade den av och till. Problemet var bara att alla fick en massa komplimanger för den när de bar den utom jag…;) Behöver jag säga att jag sedan sålde den för en billig penning till en av kompisarna? Jag var nog inte rätt typ för den. Fortsatt glad påsk!

    1. ja, vad ska man göra när man själv inte plockar lika många stilpoäng?! Lika bra att tjäna en hacka. Tack för att du delade med dig Claire. Det är ju historier som din som gör bloggen så mycket bättre och mer personlig. Hoppas du njuter av måndagen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..