Skönhetsprodukter istället för godis

påskpresent

Om påskägget skulle innehålla skönhetsprodukter istället för godis…

Glad påsk alla fina bloggläsare! Hemma hos oss brukar det ligga godis i påskägget men om påskharen skulle vilja ha lite tips på lite annat så skulle jag kanske tipsa om de här skönhetsprodukterna. Läppglanset är en klar favorit!

Länkar: parfym, nagellack, läppglans, mascara och duschkräm.

Vad skulle du helst vilja ha i ditt påskägg förutom lite gott godis?

 1. Mahlin skriver:

  Vi firar inte påsken på något särskilt sätt och har nog aldrig bytt påskägg med maken. Men lite träningskläder fick jag idag iaf 🙂 Alltid användbart och välkommet! Men jag instämmer, hudvårdsprodukter är aldrig fel!!

  Trevlig påsk! Kramar

  1. Åh, så kul med lite nytt i träningsgarderoben. Själv var jag och ryckte i några plagg häromdagen men kände att jag behövde ha tid att prova också så det blev som sagt bara en titt. Stor kram

   1. Mahlin skriver:

    Vi tog oss tiden i fredags och prova igenom en hel massa! Men nu har jag lärt mig mer vilka storlekar jag har i de olika märkena, så snart kan jag bara rycka åt mig något 😉 Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..