Vårens mode 2016: jeanstyg

lifestyle

Vårens jeansmode sträcker sig långt bortom jeansen.

För dig som inte kan få nog av jeans så är vårens jeansmode 2016 verkligen en tid att frossa. Varför inte gå ”all in” och matcha din jeanslook ett par snygga glasögonbågar i jeansmönster? Själv är jag extra förtjust i förklädet. Den uppmärksamma läsaren kommer snart att kunna se min svaghet för blått när det kommer till köket och dukningen. Där visar Leila och jag upp glimtar från våra hem.

Länkar: glasögonbågar, förkläde och kuddfodral

Imorgon visar jag dig den hetaste jeanstrenden just nu och det vill du inte missa! 

  1. Alltså, jag säger detsamma om kommentarerna. Det är lite knepigt att komma in så jag har faktiskt skickat ett mejl till tekniska avdelningen för att höra om det är något som kan göras för att underlätta. Hoppas verkligen det. Jag blir så väldigt glad att du ändå inte ger upp utan verkligen går in och skriver så fint. Tusen, tusen tack för beröm! Stor kram och en riktigt fin påsk önskar jag er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..