Ögonblicket före dörrarna öppnas

måbra-kväll

Ögonblicket före dörrarna öppnas på MåBra-kvällarna skulle kunna liknas vid lugnet före stormen, allt är helt stilla och tyst.

Det är något speciellt med de där minuterna precis innan en MåBra-kväll drar igång. Ögonblicket av stillhet precis före dörrarna öppnas är en märklig blandning av koncentration och förväntan. Det är egentligen ett ganska magiskt ögonblick och det är nästan som att tiden stannar upp. Lugnet före stormen. Och så, helt plötsligt, öppnas dörrarna och man kan riktigt ta på energin som strömmar in. Härligt!

Nu är MåBra-kvällarna över för den här gången. Det har varit alldeles, alldeles underbart. Stort tack till alla ni som kom, utan er hade MåBra-kvällarna inte blivit en så stor succé. Tack! Ni har väl inte missat bilderna från röda mattan på mabra.com? Nästa vecka ska jag visa er mina favoritbilder från kvällarna och förstås – alla mina klänningar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..