Umeå, gör er redo för färgchock!

MåBra-kväll

Nu är det vår och jag längtar efter färg så jag går all in och färgchockar på MåBra-kvällen i Umeå!

Du som följer mig på Instagram vet att jag precis har packat väskan och förberett mig för MåBra-kvällen i Umeå. Jag satsar på att vara ganska färgstark som du ser. Klänningen har jag faktiskt bara använt en enda gång förut, när äldsta dottern tog studenten för tre år sedan.

Den har bara hängt i garderoben och väntat. Eller så är det jag som har väntat med den. Kändes inte som att jag hade några bra skor till klänningen. Tills nu, hittade de där knalliga blå pumpsen på Mango förra fredagen och då bara visste jag. Nu var det dags för klänningen igen!

Vanligtvis brukar jag inte packa väskan på helgen om jag först ska resa på fredagen men jag är på väg till Göteborg redan ikväll. Jag håller i stylingen och sminket på en reklamfotografering sådär galet jättetidigt imorgonbitti.

Psst! Du som vill följa mig på Instagram kan bara skriva katarinaalthin så hittar du mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..